Scoutbal 2016

Händelser
17 oktober, 2016

I lördags hade RUT anordnat, för tredje året i rad, SCOUTBAL!

Som vanligt levererar våra gäster otroligt engagemang genom sin klädsel i temat barnkalas. Temat märktes dels i vår klädsel men även i dekorationerna där färg och ballonger var den röda tråden men även maten, för vad är ett barnkalas utan hamburgare och glass i stora lass till efterrätt?

När deltagarna inte tokdansare till ”en rosa helikopter” eller dansade till just dance på storbild så kunde man ta bilder i fotostudion eller fiska i fiskedammen.

Dansen höll på till småtimmarna och och alla verkade ha en riktigt rolig kväll. Vi hade besökare från nära håll men även lite längre ifrån vilket är riktigt skoj.

Se alla bilder här:(http://www.facebook.com/roverochutmanarutskottet/photos/?tab=album&album_id=1548695131822715)

Vi i RUT vill tacka att alla ni som kom ville komma och hoppas såklart att ni vill komma nästa år igen – för då kör vi självklart igen!

Nästa RUT-arrangemang är Jul med RUT 25 november och Innebandynatta 2017 25-26:e februari. Varmt välkomna då!