Barn och unga på Jamboree17

LEDARVECKAN

Utbildningar, workshops, möten & mingel!

Att vara ledare innebär mycket roligt på avdelningen, men ibland behöver man också utmana sig själv eller bara slappna av tillsammans med andra ledare.

I distriktet har vi som ambition att utveckla mötesplatser av olika slag just för ledare. Vi började förra året med ett koncept vi kallar för ”Ledarveckan”.

Under en vecka varje höst samlar vi tillsammans med Västra Kansliet, Sensus, Civilförsvarsförbundet och Västra Regionala Utbildningsgruppen ihop olika utbildningar och workshops, som vi blandar med allmänt mingel och trevligheter.

Under 2019 arrangerar vi Ledarveckan 28-31 oktober. Såhär ser schemat ut just nu, det kan dock komma att ändra sig marginellt beroende på lokaler med mera. Följ utvecklingen här på ledarveckan.nu!

Ingen anmälan krävs till de olika passen, förutom till Leda Scouting i korthet som genomförs av Västra Regionala Utbildningsgruppen. Där anmäler ni er i vanlig ordning via Kurskatalogen på Scouternas Folkhögskolas hemsida. Ni kan också trycka direkt på kursen här nedan.

Måndag 28/10, 18:00-21:00

Tisdag 29/10 18:00-21:00