Scoutshopen är öppen igen

24 juni, 2019 av Erik Salmonson

Kansliet/scoutshopen är öppen igen!

Nu är semestern äntligen slut och det är full fart på kansliet . Kansliet är nu öppet tisdagar och onsdagar 15:00-19:00 igen. Då är också vår lilla scoutshop öppen vilket innebär att ni kan testa (och köpa) skjortor, t-shirtar och pikéer. Vi har nu också beställt skjortor och t-shirtar i funktionsmaterial, om ni är nyfikna. Även kortärmade skjortor är på väg in. Glöm heller inte att ni kan köpa alla märken styckvis. Perfekt om ni bara är ute efter ett enda som kanske kommit bort eller gått sönder.

Erik och Olla jobbar annars oftast på förmiddagarna så om ni vill komma en annan dag går det att ordna. En bra idé är dock att maila först, så ni kan dubbelkolla så de verkligen är där just då den dagen.