Våravslutning med Tuve Scoutkår

Våravslutning Tuve scoutkår

I tisdags hade vi i Tuve Scoutkår våravslutning med hela kåren!

Klockan 18.30 samlades alla avdelningarna för att tillsammans ha avslutning av terminen. Scouterna fick dela in sig i patruller om 4 stycken och gå ett spår i skogen med frågor i scoutkunskap. Därefter fanns det två kontroller vid scoutlokalen Gula villan, en när man skulle springa tre och tre med fastbundna fötter och en annan kontroll när man skulle kasta boll i hink.

Efter vi lekt klart var det dags för fika. Bulle, kaka och saft/kaffe avnjöts vid sittringen vid elden. Därefter var det dags för ett minilägerbål med bara de bästa låtarna som vi hann på den tiden vi hade. Annika, kårens ordförande pratade lite om terminen som gått och avdelningsledarna delade ut märken till sina barn.

Jag önskar alla scouter och ledare en härlig sommar. Några ska med på sommarlägret kåren har till Vässarö och resten ser jag till hösten. Nu vilar vi upp oss i sommar så vi är redo för ännu fler scoutäventyr till hösten!

Var redo!

Hälsningar Emma, ledare på upptäckaravdelningen Vilddjuren i Tuve scoutkår

Våravslutning Tuve scoutkårVåravslutning Tuve scoutkår

Det här inlägget postades i Inspiration från kårer och märktes , av Emil Mattsson. Bokmärk permalänken.