Välkomna till distriktets nya blogg!

En blogg är ett kul sätt att samla och sprida information!

Äntligen är det dags! Vi publicerar nu Göteborgs scoutdistrikts egen blogg! Och med Göteborgs scoutdistrikt menar vi så klart att det ska vara alla kårers blogg!

Distriktsarrangemang, kårhändelser och styrelsetankar

Bloggen kommer dels att användas av distriktsaktiva att skriva om distriktsarrangemang av olika slag. Det kan handla om seglingar, äventyr eller läger på Kragenäs, arbetshelger, äventyr, utbildningar m.m. Allt som händer i distriktet helt enkelt! Planeringsteam och utskott/råd kommer också kunna skriva om sina planeringsmöten och hur planeringen fortlöper.

I bloggen vill vi också gärna samla inspiration från alla kårer! Gör din kår något som är speciellt roligt? Har ni varit iväg på en häftig segling eller ett läger med patrullen eller avdelningen? Eller har ni kanske gjort något speciellt på ett möte? Skriv gärna och berätta! Och skicka med några bilder!

I bloggen kommer ni också kunna läsa lite av styrelsens tankar runt vad som händer i distriktet, här i väst eller i scoutsverige i stort just nu.

Inspirera och låt dig inspireras!

Ta del av tankar, läs och låt dig inspireras och var med och sprid idéer och äventyr du också! Hör av dig till kommunikationsutskottet, blogg@gbgscout.se, för mer information!

Hälsningar,
Anna Gottfridsson
Ordförande Göteborgs scoutdistrikt

Lägerbål i Nordstan under Föreningsfestivalen 2013

Sankt Georg i Slottsskogen 2014

Segelskutan Mandalay på slip

Det här inlägget postades i Styrelsen har ordet av Göteborgs scoutdistrikt. Bokmärk permalänken.