Styrelsehelg på Björkö

DSC_1388-01

Helgen innan midsommar lånade distriktsstyrelsen scoutkåren Tors stuga på Björkö. Målet var en trevlig helg med gott umgänge och bra diskussioner.

Under lördagen och söndagen sammanträdde styrelsen och avhandlade flera viktiga beslut. Bland mycket annat diskuterades även stora frågor om framtiden, hur vi ska kunna nå fler scouter och faktiskt få en bättre verksamhet. Mycket intressanta tankar kom fram!

DSC_1393

På lördag kväll blev styrelsen glatt överraskade av Jakob och Jenny som sett till att vår segelskuta Mandalay kommit upp till Björkö. Tillsammans med Henrik Åsander tog hela styrelsen en underbar kvällssegling.

DSC_1365

DSC_1372

DSC_1385

DSC_1377

DSC_1381

Det här inlägget postades i Händelser, Styrelsen har ordet av eriksalmonsson. Bokmärk permalänken.