Pepparkaksbak 2015

pepparkaksbak 2015

27 november hade RUT sitt årliga pepparkaksbak! 50 utmanare- och roverscouter samlades i Högsbotorps scoutstuga och bakade pepparkakor till sent på kvällen!

Riktigt skoj att det kom så många. Tack också till Kragenäsgruppen som kom och pratade om vår fantastiska lägerplats. De bjöd också på en helg i pannbergsstugan till vinnaren av pepparkaksbaket. Riktigt bra pris!! Stort grattis till er som vann det!

Resten av bilderna hittar du på RUTs fb-sida.

Vi ses snart igen!

Nästa evenemang hittar ni på hemsidan och på vår fb-sida. 7 Januari har vi ett samarbete med Västra Kansliet och ska hålla i en programworkshop, och 20:e Februari drar 2016 års Innebandynatta igång!

Scouthälsningar,
Emma, Linus, KnopEric, Sara, Albert och Alexander.

pepparkaksbak 2015 pepparkaksbak 2015

Det här inlägget postades i Händelser och märktes , av Göteborgs scoutdistrikt. Bokmärk permalänken.