Purpursnäckan, kansli

Purpursnäckan är Göteborgs scoutdistrikts kanslilokal. Här arbetar distriktets kanslist och föreningsutvecklare.

Huset används dagtid av distriktets anställda och kvällar och helger används det som möteslokal för distriktets alla engagerade funktionärer.

Det går utmärkt att använda Purpursnäckans lokaler för möten med kåren eller någon arbetsgrupp. Det finns lokaler för möten med upp till 15 personer, ett fullt utrustat kök och mycket annat.

För alla sorters frågor om vad som helst och om Purpursnäckan kontakta kansliet.

Hitta till Purpursnäckan

Purpursnäckan ligger på Delsjövägen 5A, vid Sankt Sigfridsplan i Göteborg. Med spårvagn åker du till hållplatsen som heter just Sankt Sigfridsplan. Med bil finns vägbeskrivning på Eniro.