Kansli & scoutshop

Kansliet kan hjälpa dig med svar på de flesta frågor eller slussa dig vidare till någon som kan svara.

Göteborgs scoutdistrikts kansli ligger vid Sankt Sigfrids Plan i Göteborg och här arbetar vår kommunikatör och kanslist Erik Salmonson med allt som kan tänkas komma upp. När kansliet inte är bemannat används lokalerna även som möteslokal för distriktets funktionärer. Om du och din scoutkår vill låna huset för specifika arrangemang går det bra, kontakta oss så ser vi om lokalen är ledig.

På kansliet finns också försäljning av scoutdräkten. Kollektionen innefattar t-shirt med lång och kort ärm, pikétröja och den klassiska scoutskjortan. Alla plaggen finns i full sortering och i två olika passformar (rak och insvängd). Vi säljer även halsdukar och många olika sorts märken som man kan köpa ett och ett. Kom ihåg att kansliet ej tar kontanter utan enbart kortbetalning.

Telefon 031 40 33 05
E-post info@gbgscout.se
Adress Delsjövägen 5A

Måndag STÄNGT
Tisdag 15:00 – 19:00
Onsdag STÄNGT
Torsdag STÄNGT
Fredag 11:00 – 15:00

Kansliet är normalt stängt dag före helgdag, helgdag och klämdagar, samt under skolornas jul- och sommarlov.

Erik Salmonson

Kommunikatör Kanslist
E-post: erik@gbgscout.se
Telefon:
031-40 33 05

Erik arbetar på distriktskansliet främst med kommunikation, men även med det mesta som kan dyka upp på kansliet!