Personalförändringar på kansliet

På Göteborgs scoutdistrikts kansli Purpursnäckan arbetar i nuläget två personer, båda på 50 %. Tyvärr har Sandra, som jobbat som kommunikatör hos oss sedan före sommaren, sagt upp sig från sin tjänst för att möta nya utmaningar i ett nytt jobb. Sandra har sin sista arbetsdag hos oss 16/10. Vi önskar Sandra all lycka till i sin nya tjänst!

När Sandra rekryterades, så använde vi oss av ett bemanningsföretag som hjälpte oss med att hitta rätt person. De lyckades verkligen hitta en person som passade till tjänsten och eftersom Sandra sa upp sig efter så kort tid, så hjälper de oss nu med en ny rekrytering utan någon extra kostnad. Rekryteringen är i full gång och de första intervjuerna i denna rekryteringsomgången har redan hållits och någon kandidat har skickats vidare till oss. Vi tror att vi ganska snart har en ny person i rollen som kommunikatör/kanslist som förhoppningsvis snabbt kan sätta sig in i jobbet.

Under hösten kommer detta innebära upplärning för en ny anställd som kan komma att ta lite tid från det ordinarie jobbet, men vi hoppas att allt ska flyta på precis som vanligt på kansliet!

Har ni några frågor eller funderingar, så kontakta gärna styrelsen!