Distriktsstämma ht2017

Efter att ha pustat ut lite kan vi nu se tillbaka på en av de mest uppskattade stämmorna på länge. Totalt inklusive både ombud, styrelse och övriga var vi nästan 100 scouter som hade en jättetrevlig dag tillsammans. 25 kårer hade ombud representerade och tillsammans stakade vi ut- och planerade för framtiden.

Ett femtiotal scouter gick poängpromenaden och sex stycken hade alla rätt, efter en klurig utslagsfråga var det Marianne Wennerberg från Kode Scoutkår som vann ett presentkort i Scoutshopen.

När det gäller vårt diskussionsforum var det många frågor som engagerade. Mest färglada pluppar (som fick symbolisera vad man tyckte var viktigast att komma framåt med) fick en utveckling och utbyggnad av vårt lägerområde Göteborgsscouternas Kragenäs. Det önskades också fler fysiska träffar där scouter och ledare träffas, nätverkar och utbyter erfarenhet. Vi ville också att antalet utbildningstillfällen för ledare och vuxna inom Göteborgs scoutdistrikts geografiska område ökar.

Om det blir lika trevligt som på distriktsstämman tror vi inte att någon har något emot att träffas oftare. Tack alla som kom och gjorde dagen så lyckad!