Scouterna i GP

Ni har väl inte missat dagens Göteborgs-Posten? Scouterna genom Katarina, Britta och Gustaf uppmanar i en debattartikel alla vuxna att bli bättre förebilder för unga i samhället. Där även konkreta exempel från Jamboree17 lyfts, vi gör skillnad! Läs debattartikeln HÄR!  

Anmälan inför Jamboree17

Glöm inte att meddela oss om ni vill ta del av den gemensamma transport (av såväl gods som scouter) till Jamboree17.   All info hittar ni HÄR!  

Kansliet håller sommarstängt

KANSLIET HÅLLER SOMMARSTÄNGT 28 juni-13 augusti. Sista dagen vi har öppet innan sommaren är alltså tisdagen 27 juni. Vi öppnar igen som vanligt tisdagen 15 augusti. Skulle det vara något akut kan ni alltid maila till info@gbgscout.se, vi kommer hålla Läs mer »

Välkommen (tillbaka) Karin Bälter-Björnhage

Distriktet är jätteglada över att kunna berätta att vi återigen har två anställda på kansliet Purpursnäckan på Delsjövägen 5A.  För många är Karin Bälter-Björnhage ett känt ansikte, hon har en gedigen scoutbakgrund och har även jobbat på Göteborgs scoutdistrikts kansli Läs mer »

Distriktet söker suppleant

Göteborgs scoutdistrikt söker en suppleant till distriktets styrelse. Vi ser gärna en person med en ekonomisk bakgrund eller ett intresse för det. Det är dock inget måste utan alla tips och intresseanmälningar tas mer än gärna emot. Ta chansen att Läs mer »

Badkarsrallyt inställt

Vi måste tyvärr meddela att Porthälla scoutkår blivit tvungna att ställa in årets upplaga av det mycket populära Badkarsrallyt. Detta på grund av en ny bro som håller på att byggas över Säveån. In i det längsta trodde vi alla Läs mer »

Julstängt på kansliet

I vanlig ordning kommer kansliet att stänga igen över jul och nyår och öppna igen tisdagen 24 januari. Om ni behöver komma i kontakt med oss under tiden vi har stängt kan ni alltid maila till info@gbgscout.se, vi kommer ha Läs mer »

Här är nästa års styrelse

Det är med en jättestor glädje som vi kan presentera Göteborgs scoutdistrikts styrelse för kommande år. Det är det här fantastiska gänget som under 2017 kommer göra allt de kan för att distriktet skall utvecklas på rätt sätt.   Från Läs mer »

Sökes: Styrelsesuppleant med känsla för ekonomi

Det intensiva arbetet med att få till en styrelse och en valberedning för nästa år är nästan avslutat. Vi har fått massa fina nomineringar och är i princip klara med arbetet. Det enda som återstår är en styrelsesuppleant med känsla Läs mer »

Kanslist med bokföringskompetens sökes!

Göteborgs scoutdistrikt söker nu en kanslist med bokföringskompetens för start i början av 2017. Sprid gärna annonsen till någon du tror skulle passa i den här rollen! Vill du vara stöd till ledare som skapar meningsfull fritid för barn och Läs mer »