Nu byggs sommarens första läger på Kragenäs!

Lägerbygge på Kragenäs

I dag kör sommarens första läger igång på Kragenäs! Solen strålar och runtomkring oss byggs och surras det!

Under hela våren har Kragenäsgruppen laddat inför sommarens alla läger på Göteborgsscouternas vackra Kragenäs. Och äntligen är det dags! Denna veckan har 260 scouter läger på Kragenäs och redan hörs glada skratt över ängarna. Bättre väder hade man inte kunnat önska sig för inryckningen och blir det för varmt är havet nära att svalka sig i.

Solnedgång på Kragenäs

Känslan ligger i luften att det här kommer bli en fantastisk sommar med många läger, glada skratt och äventyr. Än så länge är 15 000 lägernätter inbokade i sommar och vi väntar både scouter från Göteborgsområdet, Norge, Belgien, Tyskland, Frankrike, Danmark och till och med från Stockholm. Alla är lika välkomna till västkusten för en fantastisk lägerupplevelse på lägerområdet som har allt, både hav och land, ängar och skog samt massa kul program. Nu kör vi igång! :)

Hälsningar Kragenäsgruppen

Kanoter på KragenäsLägeräng Kragenäs

Det här inlägget postades i Händelser och märktes , , , av Göteborgs scoutdistrikt. Bokmärk permalänken.