Mitt bästa minne från Kragenäs

Lägerbål

Mitt bästa minne från Kragenäs utspelar sig en tropisk sommarkväll 2015. Jag var Kragenäsvärd den veckan och hade blivit inbjuden till lägerbål med en nederländsk grupp.

Humöret och den goda stämningen var på topp, vi sjöng och pratade om livets alla viktigheter och vi redde ut skillnaden mellan svenska och flamländska. Ett fantastiskt möte där en bara var sig själv och jag fick mig kompisar för livet. Jag är helt övertygad om att många innan mig fått ett sådant möte för livet på Kragenäs. Det är i rätt ögonblick våra upplevelser får sitt värde. Det är de värdefulla ögonblicken vi på Kragenäs brinner för. Vi möjliggör för barn, unga och alla andra ett besök på västkustens och kanske Sveriges vackrast belägna lägerområde.

Vi kallar oss möjligheternas mötesplats, för vi är vad vi är. Här skapas hela tiden nya favoritögonblick, i varje utmaning, varje reflektion och varje skratt möts nya vänskaper. Vem vet – kanske möts framtidens kärlekspar, företagare eller uppfinnare på Kragenäs?Vi gör det för varje värdefullt ögonblick. Vårt året runt-engagemang ter sig på många olika sätt, men där vi en gång varje månad under en helg möts på Kragenäs för att göra vårt område rent och helt, för att prata framtida strategier eller göra något helt nytt.

Just nu gör vi vår kraftsamling inför sommarens nya värdefulla ögonblick. Bland annat har vår kiosk fått sig en uppgraderad inredning, vattenkranar dragits igång och bytts ut, hinderbanan fräschats till och jag fick en perfekt selfie vid piren.

Vi ses på Kragenäs i sommar!

Adam Lundberg, Kragenäs kommunikationsgrupp

P.s Vilket är ditt favoritögonblick från Kragenäs? Maila adam.lundberg@scouterna.se ditt favoritögonblick och en fin bild så kan vi dela med oss av den genom Kragenäs kanaler i sociala medier.

Det här inlägget postades i Händelser, Inspiration från kårer och märktes , , av Göteborgs scoutdistrikt. Bokmärk permalänken.