Livat Arkiv

livat_logga_300px

Denna sida innehållet information om lägret Livat 2015 som ägde rum 28 juni till 4 juli 2015.

Livat 2015 började planeras i oktober 2013. Det var samtidigt som den nya strukturen i scoutsverige började ta form. En önskan om mer samarbete samlade personer från equmenia i väst, NSF västra distrikt, de fem olika distrikten i väst med direktanslutna kårer i Scouterna, och Salt. De kom fram till att ett gemensamt läger skulle vara ett bra sätt att fokusera på det vi har gemensamt – verksamheten.

I västra Sverige är vi ungefär 14 000 scouter. Nästan 4000 av oss samlades den här veckan på Lysestrands lägerängar och upplevde det första lägret som är ett samarbete mellan alla samverkansorganisationer inom Scouterna i väst. Livat 2015 var även Sveriges största scoutarrangemang under 2015.

Det var åtta organisationer som stod bakom planeringen av lägret:

• Scouterna, inklusive direktanslutna kårer från KFUM-KFUK och Frälsningsarmén – distrikten i Västra Götaland och Halland (Hallands Scoutdistrikt, Västbodal Scoutdistrikt, Skaraborgs Scoutdistrikt, Göteborgs scoutdistrikt och Västgöta Södra Scoutdistrikt)
  • equmenia Region Väst (täcker Västra Götaland och Halland)
  • Nykterhetsrörelsens Scoutförbunds Västra Distrikt (täcker Västra Götaland och Halland)
  • Salt Västsverige

Ladda ner

Här återfinner du lägrets rapporter och övrigt material som efterfrågats från lägrets deltagare.

Livats magasin och lägerbok

Den fina receptboken