Ny webbplats kommer snart

KRAGENÄS – möjligheternas mötesplats

Ovre-angen

Med det salta havet i väster, inomskärs milslånga paddelleder i norr, utbredda hajkområden i öster och hela Tanums kommuns kulturarv i söder bjuder Kragenäs in till äventyr och minnen för livet. Vackert beläget vid Tanums naturreservat 14 mil från Göteborg där land möter hav tar Kragenäs tillvara på terrängens variation och erbjuder oändliga möjligheter för läger med programaktiviteter utöver det vanliga. Genom skog och berg går långa vandringsleder och vid vattnet guppar bryggorna av kluckande vågor. Med sina många lägerängar finns det plats för härliga upplevelser, men Kragenäs är mer än så. Med visionen att skapa äventyren man minns erbjuder Kragenäs ett komplett ramverk för att kunna skapa Sveriges bästa scoutläger. Med en verksamhet som är lätt att ta till sig och står tillgänglig för både stora och små kan man ta del av flertalet programaktiviteter, matservice, kiosk och väl fungerade bastjänster såsom vatten, toaletter, livsmedelsförvaring och el – allt för att skapa minnen för livet! Allt serveras för er av våra sommarvärdar som finns tillgängliga under hela er vistelse hos oss.

Vi tar redan nu emot förfrågningar för sommaren 2016 – boka äventyret idag!

Kontakta oss på kragenas@gbgscout.se för mer information och ta del av programmet HÄR >>