Innebandynatta 2015 – #IBN15

Foto: Emil Mattsson

Efter månader av planering är årets Innebandynatta redan slut! Det går alldeles för fort när man har roligt! I lördags 21 februari och hela natten till söndagen samlades vi 130 stycken för ett grymt IBN15.

Vi från RUT vill tacka planeringsteamet, åskådarna, utställarna, alla engagerade funktionärer och härliga deltagare för i år. Har sagt de förut men det är så värt all tid innan när man får så mycket tillbaka på alla arrangemang med er. Ni är fantastiska och bättre uppdrag i scouterna, går det verkligen att få?

För er som inte var med ska jag försöka berätta hur fantastiskt det var. Kl 18 kom alla funktionärer, vi delade upp oss i de olika grupperna (café, kringaktiviteter, domare eller sekretariat). Blåste upp gladiatorbana och ställde fram godsaker till cafeet. Mellan kl 20-20:30 var de incheckning för alla deltagare. Klockan 21.00 hade vi samling med alla för att informera om viktiga saker som var bra att veta under nattan. Vi tog en gruppbild på alla och där ser vi hur fina scouterna var, riktigt många som klädde ut sig. Skoj!!

Foto: Emil Mattsson

Efter en halvtimme drog innebandyn igång. Varje heltimme hade vi gemensamma aktiviteter som dansstop, 100 meter med sumodräkt och limbo. Badtunnan var varm hela kvällen och många tog sig ett dopp i den kalla natten. Vi fikade mycket, pratade med utställarna som var på plats och hittade nya scoutvänner. Innebandy spelade vi till kl 03:30 då vi korade en vinnare i varje klass. Därefter hjälptes vi åt att städa och krama alla hejdå!

Foto: Emil Mattsson

Tack Emil Mattsson i Kommunikationsutskottet för alla fina bilder! Fler bilder hittar du på Rover- och utmanarutskottets facebooksida!

Vi peppar redan nu till IBN16! Tur att vi får ses innan dess på andra av våra arrangemang. Detta året var vi 130 stycken, nästa år blir målet 150 st! Mot ett roligt och händelserikt 2015 i utmanare- och rovertiden!

Hälsningar Emma, ordförande i RUT

Foto: Emil Mattsson

Det här inlägget postades i Händelser och märktes , , , , , av Göteborgs scoutdistrikt. Bokmärk permalänken.