Funktionär på Kragenäs

Kragenäs drivs helt av ideella krafter och det finns många möjligheter att engagera sig! Vårat mål är att utveckla möjligheternas mötesplats och för att lyckas med detta behöver vi vara flera. Allt engagemang är uppskattat och vi välkomnar alla som vill vara med och utveckla vår lägerplats.

För att anmäla ditt intresse att komma och arbeta hos oss fyller du i formuläret här.

Kragenäsare

Som Kragenäsare kommer du hjälpa till med drift och underhåll av Göteborgsscouternas Kragenäs och fungera som stöd för kårerna. Du är med och ser till att våra gäster får en bra upplevelse genom att tex hålla programpass, lämna ut programmaterial, stå i kiosken m.m. Vi behöver Kragenäsare under stor del av sommaren men framför allt V26, 31 och 32.

Du kan vara Kragenäsare som både vuxne och ungdom (du ska ha fyllt 16 år). Mat och husrum ingår och viss ersättning utgår för de dagar man är på Kragenäs.

Låter detta intressant? Fyll i formuläret via länken ovan.

Sommarvärd

Som sommarvärd är du Kragenäs ansikte utåt under en vecka på sommaren. Du tar hand om gästerna, hälsar dem välkomna, hjälper till och visar plats. Du sköter anläggningen och gör visst underhållsarbete. Som sommarvärd bör du ha varit på Kragenäs tidigare, både på läger och arbetshelg. Vi behöver sommarvärdar v26-33.

Är detta något för dig? Fyll i formuläret via länken ovan.

Intendentur

Vi söker dig som vill engagera dig i Kragenäs intendentur och hjälpa till med att utveckla Kragenäs. Du som engagerar dig i vår intendentur ansvarar för menyer, matavtal, inköp, distribution och livsmedelshygien. Du engagerar dig i våra gästers läger och ansvarar för att intendenturen är bemannad då vi har gäster som är i behov av denna. Vår intendentur är i drift 3-4 veckor per sommar.

Låter detta som det skulle passa dig? Fyll i formuläret via länken ovan.

Program

Vi söker dig som vill engagera dig i Kragenäs fasta program och hjälpa till med att utveckla Kragenäs. Kragenäs har ett antal fasta programstationer så som hinderbana, naturspår, klättervägg och undervattenspår. Du ansvarar för underhåll och utveckling av detta programmaterial, samt hjälper till med specifika önskemål från våra gäster.

Låter detta intressant? Fyll i formuläret via länken ovan.

Arbetshelger

Under året arrangeras flera arbetshelger på Kragenäs. Under dessa helger är alla som vill välkomna att hjälpa till att ta hand om anläggningen. Medverkan på helgerna är frivilligt och avgiftsfritt. Mer information om när helgerna är hittar du i kalendern.

Kragenäsveckan

Veckan före midsommar arrangeras Kragenäsveckan. Då jobbar vi tillsammans för att göra i ordning allt inför sommarens läger. Veckan avslutas sedan med stort midsommarfirande för alla som varit med, förhoppningsvis med vår egen kragenäspotatis på bordet… Medverkan på Kragenäsveckan är avgiftsfritt.
Mer information om Kragenäsveckan hittar du i kalendern.