Happy World Thinking Day!

20160215123012514_Page_1

Idag är det den 22 februari vilket betyder att det är World Thinking Day, en dag som firas av scouter världen över som en scoutdag. Temat för dagen varierar från år till år och utgår från FN:s milleniemål.

World Thinking Day är ett utmärkt tillfälle för oss alla att lära oss mer om våra scoutvänner runt om i världen, att utforska våra likheter och olikheter samt fokusera på några av de länder som behöver lite extra hjälp. Mer om dagen kan ni läsa om på Scouternas hemsida.

Vi på Göteborgs scoutdistrikt blev jätteglada över det vykort vi fick dagen till ära, skickat från scouter i Österrike!

20160215123012514_Page_2

Det här inlägget postades i Händelser av eriksalmonsson. Bokmärk permalänken.