Grill och mys i skogen!

Rut-grill

Rover- och utmanarutskottet, RUT, vill tacka för en kanonkväll i måndags!

I måndags träffades vi med runt 20 stycken glada scouter! Vi samlades i Torslanda för grillning och mys! Trots lite regndroppar under kvällen kunde inget stoppa oss – vi är ju scouter väl! :)

Det blev lekar och grillning i skogen och även en liten spelkväll på Purpursnäckan för de stackare som missat att vi ändrat plats. Hoppas ni också hade en trevlig kväll!

Rut-lek

Det är så galet kul att ses och snart får vi chansen igen! Nästa event för utmanare, rovers och även ledare är Ut-och-In den 20-21/9. RUT har även två galet kul arrangemang på gång i höst:

Spårvagnssafari 7/10

Scoutbal 8/11

Vi ses väl där?

Tut i RUTan!

Rut-skog

Det här inlägget postades i Händelser av Göteborgs scoutdistrikt. Bokmärk permalänken.