Full fart på Kragenäs – och självklart en glass i värmen!

Kragenäs, kiosk

Sommaren låter oss njuta av sol och värme för fullt! På Kragenäs är det full fart med flera läger och nu har även den nya kiosken öppnat!

I går ryckte flera läger in på Kragenäs. Totalt hålls här just nu fem läger i olika storlekar och alla tycks njuta av värmen och det härliga lägerlivet. Det byggs och fejas, huggs ved och lagas mat. Och självklart badas det en hel del. För några dagar sedan mätte vi 26 grader vid badplatsen, så här behöver ingen frysa!

Kragenäs, skylt till badplatsFunktionärerna på Kragenäs, Kragenäsarna, har fullt upp med att ha hand om aktiviteter och programmaterial av olika slag och även bemanna den nya kiosken! Kiosken står nu klar och här kan du köpa godis och glass och självklart ett Kragenäsmärke. Under sommaren finns också delar av Scout-shopens sortement att köpa!

Kragenäs, kiosk

Vi önskar alla scouter fina läger-veckor!

Hälsningar,
Kragenäsgruppen

Det här inlägget postades i Händelser och märktes , , , av Göteborgs scoutdistrikt. Bokmärk permalänken.