Mitt bästa minne från Kragenäs

Lägerbål

Mitt bästa minne från Kragenäs utspelar sig en tropisk sommarkväll 2015. Jag var Kragenäsvärd den veckan och hade blivit inbjuden till lägerbål med en nederländsk grupp. Humöret och den goda stämningen var på topp, vi sjöng och pratade om livets Läs mer »

Full fart på Kragenäs – och självklart en glass i värmen!

Kragenäs, kiosk

Sommaren låter oss njuta av sol och värme för fullt! På Kragenäs är det full fart med flera läger och nu har även den nya kiosken öppnat! I går ryckte flera läger in på Kragenäs. Totalt hålls här just nu fem Läs mer »

Kioskbygge på Kragenäs – en del av att skapa framtiden

Kragenär, stora åkerängen

Kragenäs – Göteborgsscouternas lägerområde Under våren har Kragenäsgruppen arbetet hård för att förbereda inför sommarens alla läger på vår fina lägerplats Kragenäs. Lägren har redan dragit igång, men den här sommaren är lite speciell. I distriktet har vi bestämt oss för Läs mer »

Nu byggs sommarens första läger på Kragenäs!

I dag kör sommarens första läger igång på Kragenäs! Solen strålar och runtomkring oss byggs och surras det! Under hela våren har Kragenäsgruppen laddat inför sommarens alla läger på Göteborgsscouternas vackra Kragenäs. Och äntligen är det dags! Denna veckan har 260 Läs mer »