Buggkurs med RUT

Buggkurs med RUT -15

Vilken grej! Lära ett gäng scouter att bugga 😀 Under två måndagskvällar á 3 timmar har vi träffats ett gäng och lärt oss att dansa bugg.

Deltagarna som kom dit kunde inte ett steg men när vi gick hem i måndags var de riktigt duktiga. Kursen bjöd inte bara på dans utan även god fika, gemenskap och många skratt.

Buggkurs med RUT -15Buggkurs med RUT -15Buggkurs med RUT -15Buggkurs med RUT -15Buggkurs med RUT -15

Tack alla härliga deltagare för att ni ville komma! Tack Buggelifox för att ni ville lära oss scouter att dansa. Tack Emil från KUT för alla bilder, riktigt skoj att få det dokumenterat!

Första måndagen var även Sara från RUT och Camilla från Buggelifox med. Andra måndagen hände det en väldigt ovanligt sak i dansvärden – för många killar! Men det löste vi bra 😀

Nu hoppas jag att ni fortsätter att öva, gå en kurs eller gå ut och socialdansa, är ni sugna är det bara att höra av er så har vi massvis med tips! Ska allt få till en dansruta på IBN15! :)

Varma kramar Emma, ordf i RUT och instruktör på Buggelifox

Bugg-1

Det här inlägget postades i Händelser och märktes , , , av Göteborgs scoutdistrikt. Bokmärk permalänken.