Utmanare & Rover

För dig som är utmanare eller rover ordnas speciella arrangemang! Ta chansen att utmana dig själv, ha galet roligt och samtidigt träffa många gamla och nya vänner! Vi hoppas se just dig på nästa arrangemang!

Utmanarscout är du som är mellan 15 och 18 år och rover mellan 18 och 25. I kalendern hittar du alla våra kommande arrangemang.

Numera är det Rover- och utmanarutskottet (RUT) som arrangerar men också hjälper er att arrangera olika utmanar- och roveraktiviteter i Göteborg. Har du någon ny idé, någon som legat och grott länge men som aldrig blivit av eller något kul arrangemang som du vill uppleva igen? Hör gärna av dig till rut@gbgscout.se så kanske vi tillsammans kan se till att den blir verklighet!

Just nu består RUT av 5 personer men ju fler vi kan bli ju fler och bättre arrangemang kan vi göra! Är du en driven utmanare eller roverscout och gärna vill vara med och utforma Göteborgs rover- och utmanarverksamhet så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan om att få vara med i RUT till styrelsen@gbgscout.se.

Vare sig du har mycket ett lite tid så är vi tacksamma för ditt engagemang! Skriv lite om dig själv, varför du vill vara med i RUT och vad du gjort i scouterna tidigare.”

tis
Musikquiz med RUT
Sep 5 kl. 18:30 – 23:30

En myskväll med tema: MUSIK. Och ja, det blir quiz.

fre
Hajk-DM
Sep 22 kl. 18:00 – Sep 29 kl. 18:00

Är ni sugna på äventyr? Är ni ett gäng ledare som vill testa era scoutkunskaper? Behöver ert utmanarlag utmanas? Vill era ledare i kåren göra något tillsammans? Vill ni vara en helg i skogen och få göra istället för att fixa för andra?

Då är Hajk-DM något för er.