Utmanare & Rover

För dig som är utmanare eller rover ordnas speciella arrangemang! Ta chansen att utmana dig själv, ha galet roligt och samtidigt träffa många gamla och nya vänner! Vi hoppas se just dig på nästa arrangemang!

Utmanarscout är du som är mellan 15 och 18 år och rover mellan 18 och 25. I kalendern hittar du alla våra kommande arrangemang.

Numera är det Rover- och utmanarutskottet (RUT) som arrangerar men också hjälper er att arrangera olika utmanar- och roveraktiviteter i Göteborg. Har du någon ny idé, någon som legat och grott länge men som aldrig blivit av eller något kul arrangemang som du vill uppleva igen? Hör gärna av dig till rut@gbgscout.se så kanske vi tillsammans kan se till att den blir verklighet!

Just nu består RUT av 5 personer men ju fler vi kan bli ju fler och bättre arrangemang kan vi göra! Är du en driven utmanare eller roverscout och gärna vill vara med och utforma Göteborgs rover- och utmanarverksamhet så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan om att få vara med i RUT till styrelsen@gbgscout.se.

Vare sig du har mycket ett lite tid så är vi tacksamma för ditt engagemang! Skriv lite om dig själv, varför du vill vara med i RUT och vad du gjort i scouterna tidigare.”

ons
Introkväll med RUT
Aug 29 kl. 17:30 – 21:00

Är du sista årets äventyrsscout och ska bli utmanare till hösten? Då är detta evenemanget perfekt för dig!

RUT, Rover- och UTmanarutskottet, bjuder in alla nya utmanare med deras ledare för en introduktion till att bli utmanare. Välj mellan de två datumen, onsdagen den 29/8 eller tisdagen den 4/9. Det är samma info på båda dagarna. Försök att hela utmanargänget med ledare går samma kväll, då vi kommer ge er praktiska övningar under kvällen är det bra om hela gruppen är med.

Självklart är kvällarna gratis, men du får gärna anmäla dig i formuläret här nedanför, så vi vet hur mycket fika vi ska fixa.

Vi drar igång 17:30, hälsar dig välkommen och bjuder på en rejäl gofika. Kl 18 är det sedan information om de olika verksamheterna som vi bjudit in, än så länge är listan dessa:

• RUT – Rover- och UTmanarutskottet (Värdar för evenemanget. Ordnar evenemang för dig mellan 15-25 år.)
  • Router – Västgöta södras rover och utmanare. Arrangerar evenemang för utmanare och rover, t.ex. tärningshajken.
  • Kragenäs – en scoutanläggning där man både kan vara på läger, hyra Pannbergsstugan för sitt utmanargäng eller vara Kragenäsare en sommar.
  • Skeppsrådet – Mandalay, Göteborgsscouternas skuta som man kan segla en kvälls-, helg- eller veckosegling.
  • Västra kansliet och Scouternas program – vi kommer få info om program och även roliga workshops där ni som utmanarlag från påbörja en planering inför er första termin som utmanare.

Har du ideer på verksamheter som vi kan bjuda in eller vill du hjälpa till under kvällarna med hälsa alla välkomna, fixa fika – hör av dig!

Facebooklänk: https://www.facebook.com/events/1951115274926496/

Varmt välkomna hälsar Eric och Emma i RUT.
rut@gbgscout.se

tis
Introkväll med RUT
Sep 4 kl. 17:30 – 21:00

Självklart är kvällarna gratis, men du får gärna anmäla dig i formuläret här nedanför, så vi vet hur mycket fika vi ska fixa.

Facebooklänk: https://www.facebook.com/events/1951115274926496/

Varmt välkomna hälsar Eric och Emma i RUT.

rut@gbgscout.se

tis
Utbildning, Första hjälpen @ Purpursnäckan (distriktets kansli)
Okt 2 kl. 18:30 – 21:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom första hjälpen.

Under en kväll på Purpursnäckan går vi igenom grunderna och diskuterar kring ämnet, givetvis hinner vi fika lite också.

Mer info och anmälningsformulär kommer inom kort!

lör
Scoutbal med RUT