Utmanare & Rover

För dig som är utmanare eller rover ordnas speciella arrangemang! Ta chansen att utmana dig själv, ha galet roligt och samtidigt träffa många gamla och nya vänner! Vi hoppas se just dig på nästa arrangemang!

Utmanarscout är du som är mellan 15 och 18 år och rover mellan 18 och 25. I kalendern hittar du alla våra kommande arrangemang.

Numera är det Rover- och utmanarutskottet (RUT) som arrangerar men också hjälper er att arrangera olika utmanar- och roveraktiviteter i Göteborg. Har du någon ny idé, någon som legat och grott länge men som aldrig blivit av eller något kul arrangemang som du vill uppleva igen? Hör gärna av dig till rut@gbgscout.se så kanske vi tillsammans kan se till att den blir verklighet!

Just nu består RUT av 5 personer men ju fler vi kan bli ju fler och bättre arrangemang kan vi göra! Är du en driven utmanare eller roverscout och gärna vill vara med och utforma Göteborgs rover- och utmanarverksamhet så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan om att få vara med i RUT till styrelsen@gbgscout.se.

Vare sig du har mycket ett lite tid så är vi tacksamma för ditt engagemang! Skriv lite om dig själv, varför du vill vara med i RUT och vad du gjort i scouterna tidigare.”

lör
Scoutbal med RUT @ Backa Folkets Hus
Okt 21 kl. 18:00 – 22:30

Självklart blir det en scoutbal i år igen! Vi kommer hålla till i Backa folkets hus där vi bokat hela huset men kommer att ha balen på undervåningen.

Tema är halloween och självklart får man klä ut sig. Pris till bästa utklädnad koras på balen.

Det kommer bjudas på god mat och när vi är mätta så kan vi dansa hela natten lång till härlig musik. Elin från Tuve scoutkår kommer att vara DJ där hon dels har gjort en helt grym musiklista innan, men där ni kan få önska låtar som ni vill ska spelas. Under kvällen kommer det att vara en del lekar och karaoke med såklart i temat halloween.

50 kronor kostar det att komma och det betalas in i samband med anmälan. OM du av någon anledning inte har pengar att betala in anmälningsavgiften vill vi gärna att du hör av dig så ska vi se hur vi kan lösa det på bästa sätt.

Varmt välkomna önskar RUT – Eric, Emma, Sandra, Simon och Alexandra!

Stängd, frågor kan skickas till rut@gbgscout.se

tis
Hjärt- och lungräddning, utbildning. @ Purpursnäckan
Okt 24 kl. 18:30 – 21:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom Hjärt- och Lungräddning.

Under en kväll på Purpursnäckan går vi igenom grunderna och diskuterar kring ämnet, givetvis hinner vi fika lite också.

tis
Hjärt- och lungräddning, utbildning. @ Purpursnäckan
Nov 7 kl. 17:00 – 23:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom Hjärt- och Lungräddning.