Utmanare & Rover

För dig som är utmanare eller rover ordnas speciella arrangemang! Ta chansen att utmana dig själv, ha galet roligt och samtidigt träffa många gamla och nya vänner! Vi hoppas se just dig på nästa arrangemang!

Utmanarscout är du som är mellan 15 och 18 år och rover mellan 18 och 25. I kalendern hittar du alla våra kommande arrangemang.

Numera är det Rover- och utmanarutskottet (RUT) som arrangerar men också hjälper er att arrangera olika utmanar- och roveraktiviteter i Göteborg. Har du någon ny idé, någon som legat och grott länge men som aldrig blivit av eller något kul arrangemang som du vill uppleva igen? Hör gärna av dig till rut@gbgscout.se så kanske vi tillsammans kan se till att den blir verklighet!

Just nu består RUT av 5 personer men ju fler vi kan bli ju fler och bättre arrangemang kan vi göra! Är du en driven utmanare eller roverscout och gärna vill vara med och utforma Göteborgs rover- och utmanarverksamhet så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan om att få vara med i RUT till styrelsen@gbgscout.se.

Vare sig du har mycket ett lite tid så är vi tacksamma för ditt engagemang! Skriv lite om dig själv, varför du vill vara med i RUT och vad du gjort i scouterna tidigare.”

ons
Introkväll med RUT
Aug 29 kl. 18:30 – 22:00

RUT anordnar en introkväll för alla nya utmanare, mer info kommer inom kort!

tis
Introkväll med RUT
Sep 4 kl. 18:30 – 22:00

RUT anordnar en introkväll för alla nya utmanare, mer info kommer inom kort!

tis
Utbildning, Första hjälpen @ Purpursnäckan (distriktets kansli)
Okt 2 kl. 18:30 – 21:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom första hjälpen.

Under en kväll på Purpursnäckan går vi igenom grunderna och diskuterar kring ämnet, givetvis hinner vi fika lite också.

Mer info och anmälningsformulär kommer inom kort!

lör
Scoutbal med RUT