Utmanare & Rover

För dig som är utmanare eller rover ordnas speciella arrangemang! Ta chansen att utmana dig själv, ha galet roligt och samtidigt träffa många gamla och nya vänner! Vi hoppas se just dig på nästa arrangemang!

Utmanarscout är du som är mellan 15 och 18 år och rover mellan 18 och 25. I kalendern hittar du alla våra kommande arrangemang.

Numera är det Rover- och utmanarutskottet (RUT) som arrangerar men också hjälper er att arrangera olika utmanar- och roveraktiviteter i Göteborg. Har du någon ny idé, någon som legat och grott länge men som aldrig blivit av eller något kul arrangemang som du vill uppleva igen? Hör gärna av dig till rut@gbgscout.se så kanske vi tillsammans kan se till att den blir verklighet!

Just nu består RUT av 5 personer men ju fler vi kan bli ju fler och bättre arrangemang kan vi göra! Är du en driven utmanare eller roverscout och gärna vill vara med och utforma Göteborgs rover- och utmanarverksamhet så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan om att få vara med i RUT till styrelsen@gbgscout.se.

Vare sig du har mycket ett lite tid så är vi tacksamma för ditt engagemang! Skriv lite om dig själv, varför du vill vara med i RUT och vad du gjort i scouterna tidigare.”

lör
Innebandynatta @ Björlandahallen
Feb 24 kl. 20:00 – Feb 25 kl. 07:00

Lördagen vecka 8, alltså natten mellan 24:e och 25:e februari bjuder RUT somvanligt in alla Sveriges Rover- och utmanarscouter till Göteborg för att delta i dentraditionsenliga innebandynattan.

Natten kommer att bjuda på rafflande innebandy och många roliga aktiviteter. Du är givetvis välkommen även som åskådare/hejarklack eller utställare.

Mer info kommer!

tis
HLR-utbildning @ Purpursnäckan (distriktets kansli)
Feb 27 kl. 18:30 – 21:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom Hjärt- och Lungräddning.

Under en kväll på Purpursnäckan går vi igenom grunderna och diskuterar kring ämnet, givetvis hinner vi fika lite också.

Mar
ons
Utbildning, första hjälpen. @ Purpursnäckan (distriktets kansli)
Mar 7 kl. 18:30 – 21:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom första hjälpen.

Mar
Utmanarekväll med RUT
Mar 22 kl. 18:00 – 21:00

En kväll för alla utmanarscouter, mer info kommer inom kort!

ons
RUT-kväll, tema PÅSK
Apr 11 kl. 18:00 – 22:00

RUT anordnar helkväll med tema PÅSK. Mer info kommer inom kort!

lör
Överlevnadsutbildning
Apr 21 kl. 09:00 – 18:00
Grillkväll med RUT
Maj 24 kl. 18:00 – 21:30

RUT anordnar grillkväll! Kanske blir det sommarens första dopp?

Mer info kommer!

Introkväll med RUT
Aug 28 kl. 18:30 – 22:00

RUT anordnar en introkväll för alla nya utmanare, mer info kommer inom kort!

Introkväll med RUT
Sep 6 kl. 18:30 – 22:00

RUT anordnar en introkväll för alla nya utmanare, mer info kommer inom kort!

tis
Utbildning, Första hjälpen @ Purpursnäckan (distriktets kansli)
Okt 2 kl. 18:30 – 21:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom första hjälpen.