Jamboree17

Sommarens stora läger Jamboree17 närmar sig och Göteborgs scoutdistrikt vill självklart hjälpa alla de kårer som ska åka.

Den engagerade transportgrupp som skapats har nu tagit fram två färdiga transporter, en ”gods- och materialtransport” för utrustning och en ”persontransport” för scouter.

Anmälan gör ni här:

GODS-/MATERIALTRANSPORT

PERSONTRANSPORT

Viktigt att veta och att tänka på:

• Priset är 395kr per person och 395kr per EUR-pall, tur-och-retur, framtaget utifrån det preliminära antal som anmält sig. När vi vet hur många som definitivanmält sig kommer vi fortsätta arbeta för ett ännu längre pris.
  • Det är viktigt att ni meddelar Jamboree17 hur ni tar er till och från lägret, senast den 30/4. Skriv att ni åker med ”Göteborgsbussarna” och att ni skickar utrustning med ”Göteborgstransporten”. På så sätt kan de logistikansvariga för lägret planera upp för ankomst och smidig materialutkörning till er lägerplats.
  • I priset ingår lån av EUR-pallar med kragar. Lastning, lossning och lagerhållning görs på en terminal i Göteborg.
  • Information om samlingsplatser kommer efter att vi fått de definitiva anmälningarna, senast 31 maj.

Har ni frågor ber vi er maila direkt till transportgruppen@gbgscout.se.

Hälsningar,

Transportgruppen Göteborgs Scoutdistrikt