GBG2019 – Distriktsläger v31

Är ni taggade för det stora- och roliga distriktslägret nästa sommar? Det är vi! Lägret är först och främst planerat för distriktets kårer, men det finns lite (men begränsat) utrymme för gäster utifrån.

Anmälan kommer öppna vid årsskiftet (via Scoutnet) och kostnaden är satt till 1800kr per person. Vill du ha lägrets nyhetsbrev? Anmäl dig HÄR!

Lägret börjar ta form men en viktig sak finns kvar att formge – lägermärket! Vi tänkte därför arrangera en märkestävling. Märket måste innehålla ”GBG2019”, om du vill kan du också ta med temat ”simply scouting, äventyr och kompisar” och att det är på Kragenäs, men det är inget måste. Vi hoppas att vi kan få in många roliga och kreativa förslag – tveka inte att skicka in just ditt. Om du har en riktigt bra idé men inte riktigt kan få ner den på papper så kan du skicka in en förklaring eller enklare skiss, så kan vi försöka hjälpas åt att göra verklighet av den.
Vi söker fortfarande folk som vill hjälpa oss att göra lägret så lyckat som möjligt. Det här är en förutsättning för att kunna komma vidare i arbetet. Det vi framför allt behöver är:

Mat: Vill du vara med och ge bra service till alla lägerdeltagare? Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat, mathantering och matplanering. Har du tidigare erfarenheter från större läger är det jättebra, annars lär vi oss tillsammans!

Plats: För att utveckla området skulle vi behöva komma i kontakt med någon som är duktig på el. Är det du eller känner du någon?

Program: Programmet börjar ta form och en del aktiviteter är så gott som färdigplanerade, men för att kunna genomföra aktiviteterna behöver lägerledningen få tag på engagerade personer som kan hjälpa till. Låter det roligt och intressant? Maila så berättar vi mer!
Vår plan är att anmälan (som sker via Scoutnet) skall öppna till årsskiftet. Vi skulle dock redan nu behöva få in lite preliminär information för att se hur intresset för lägret ser ut.

Har du och din kår tänkt att åka? Hur många tror ni att ni kan bli, på ett ungefär? Vi förstår att det kan vara svårt att uppskatta exakt, men det hade varit bra om vi kunde få en hint om detl. För att hjälpa oss får ni gärna klicka på det av de tre alternativen nedan som passar er kår bäst.

VI KOMMER ÅKA!

VI TROR VI KOMMER ÅKA!

VI KOMMER INTE ÅKA!

Känner du att du kan stötta oss med något av ovan nämnda eftersökningar, eller har du andra frågor eller funderingar – tveka då inte att höra av dig till gbg2019@gbgscout.se.

Vi hörs och ses!