GBG2019 – Distriktsläger v31

Arbetet med nästa års distriktsläger på Kragenäs går framåt. Planeringsmötet som ägde rum i månadsskiftet augusti/september gav gott resultat och mycket positiv energi.

Lägret är först och främst planerat för distriktets kårer, men det finns lite (men begränsat) utrymme för gäster utifrån. Anmälan kommer öppna vid årsskiftet (via Scoutnet) och kostnaden är satt till 1800kr per person. Vi kommer även att ha ett nytt planeringsmöte den 25:e oktober, klockan 18:00 på Purpursnäckan.

Det finns ingen som sitter inne på så mycket bra info och idéer som oss scouter, som varit på massvis av läger. Vill du vara med och engagera dig för att göra lägret ÄNNU bättre och ÄNNU roligare? Här nedanför hittar du en lista med kontaktannonser från de olika arbetsgrupperna:

Mat
Sommaren 2019 blir en matintensiv sommar på Kragenäs! Vill du vara med och ge bra service till alla lägerdeltagare? Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat, mathantering och matplanering. Har du tidigare erfarenheter från större läger är det jättebra, annars så lär vi oss tillsammans!

Kommunikation
Är du en fena på att skriva ihop roliga, intressanta och informativa texter? Då är detta något för dig. Vi skulle nämligen behöva hitta någon som kan skriva texter, sätta ihop nyhetsbrev m.m. Kanske är det du?

Plats
Är du kanelen i kryddskåpet? Vi behöver nämligen någon som kan-el! För att utveckla området skulle vi behöva komma i kontakt med någon som är duktig på el.

Program
Programgruppen vill ha in folk som kan planera både fasta programpunkter och spontana aktiviteter. Det kan vara något du själv gjort på ett läger innan som var himla kul, eller en helt ny och galen idé som aldrig tidigare genomförts någonsin.

Känner du att du kan stötta oss i någon av grupperna, eller med något helt annat – tveka då inte att höra av dig till gbg2019@gbgscout.se. Vi har tidigare haft lite problem med den e-postadressen men nu skall den fungera som den ska. Har du andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss via samma adress.

Glöm eller inte planeringsmötet på Purpursnäckan, den 25:e oktober klockan 18:00.

Vi hörs och ses!