Äventyret

Ett av de bästa arrangemangen i Göteborgs scoutdistrikt närmar sig igen! Äventyret – ett evenemang som vänder sig till både mindre och större scouter. Årets tema är: SUPERHERO!

superhero

HÄR HITTAR NI EN PDF MED ALL INFO!

Sista anmälan 15 april.

Max 90 patruller.

Spårare och Upptäckare – ett dagsäventyr!

Datum och tid: lördagen den 28e april, första patrull startar kl. 10

Start och mål: Torslandahallen, Torslanda

Sträcka med kontroller: Ca 2,5 km

Äventyrare och Utmanare – ett större äventyr och hajk med övernattning!

Datum och tid: fredagen den 27e april kl. 18 – 19, till söndagen den 29e april kl. 15

Start: Amhult resecentrum, Torslanda.

Mål: Klockedammen, nära Amhults torg

Lägerplats: Två nätter i närheten av Torslanda sjöscoutkårs lokaler

Anmälan:

Varje patrull anmäls senast den 15e april via formuläret här nedanför.

Varje patrull består av 3 – 6 scouter.

Varje kår måste vara beredd på att ställa upp med 1 st. funktionär per anmäld patrull. Om man har fler än tre patruller får kåren ordna en kontroll.

Spårarscouter skall ha en vuxen ledsagare med sig, och vid behov ska även Upptäckar-patruller ha en person över 18 år med sig. Äventyrare och Utmanare ska ha en ansvarig ledare på övernattningsplatsen.

OBS! Vid startplatsen måste varje patrull överlämna en fullständig utskriven deltagarlista per patrull till startfunktionärerna. Mallen för dessa finns HÄR.

Äventyret 2018 är med stöd av Sensus. Vid starten får varje patrull en lapp att fylla i, det gör vi för att sänka våra gemensam kostnader.

Ledsen. Detta formulär är inte längre tillgängligt.

WP_20170506_10_15_10_Pro

Foto: Mikael Jedenby