Arrangemang

Att vara scout är att vara del av en stor gemenskap! Distriktet är en plattform för möten och ett stöd när man vill ordna arrangemang för alla kårer i Göteborg med omnejd.

Distriktsarrangemang

I distriktet ordnar vi äventyr som är samlingar med scoutaktiviteter för olika åldrar.
2014 påbörjade vi arbetet med att ta fram ett nytt Äventyr, som består av olika aktiviteter för olika åldrar under samma helg!
Hör av dig till Händelseutskottet om du har tankar och idéer eller vill vara med och planera!

Har du en idé? Vi stöttar dig att förverkliga den!

Till distriktet kan du också vända dig om du har en bra idé på ett arrangemang. Kanske har du, ditt utmanarlag, kompisgäng eller ledarteam en jättebra idé på en aktivitet för scouter i distriktet? Hör av dig till Händelseutskottet, så får ni stöttning i att genomföra det genom hjälp med projektplan, kontakter, marknadsföring, viss ekonomisk säkerhet och erfarenhet. Kanske vill just du ordna en bussresa till London, en vandring i fjällen, en äventyrshajk längs kusten, en myskväll för ledare eller något helt annat? Vi hjälper dig att förverkliga idéerna!

Scouter från Skottland och Kongo vid en lägereld