Scoutbal med RUT

Pris:
Kontakt:
Rover- och utmanarutskottet

Självklart blir det en scoutbal i år igen! Vi kommer hålla till i Backa folkets hus där vi bokat hela huset men kommer att ha balen på undervåningen.

Tema är halloween och självklart får man klä ut sig. Pris till bästa utklädnad koras på balen.

Det kommer bjudas på god mat och när vi är mätta så kan vi dansa hela natten lång till härlig musik. Elin från Tuve scoutkår kommer att vara DJ där hon dels har gjort en helt grym musiklista innan, men där ni kan få önska låtar som ni vill ska spelas. Under kvällen kommer det att vara en del lekar och karaoke med såklart i temat halloween.

50 kronor kostar det att komma och det betalas in i samband med anmälan. OM du av någon anledning inte har pengar att betala in anmälningsavgiften vill vi gärna att du hör av dig så ska vi se hur vi kan lösa det på bästa sätt.

Varmt välkomna önskar RUT – Eric, Emma, Sandra, Simon och Alexandra!

Om du glömde anmäla dig går det bra att efteranmäla dig fram till torsdagen den 19/10  kl 23:59. Då kommer du dock inte få någon middag men däremot efterätt, snacks, dans och allt de andra.

Mejla rut@gbgscout.se med följande frågor besvarade:

• Namn:
  • Personnummer:
  • Kår:
  • Telefonnummer:
  • E-post:
  • Anhörig:
  • Telefonnummer till anhörig:
  • Vill du sova över?
  • Allergi eller specialkost?

Betalning, 50 kr sker till distriktets bankgiro: 151-3076. Märk betalningen med ”Scoutbal förnamn efternamn”