Kulturkalaset

Var:
Kontakt:
Göteborgs scoutdistrikt

I augusti 2018 är det återigen dags för Göteborgs Kulturkalas. Givetvis är Göteborgs scoutdistrikt även i år med och visar upp scouting för alla barn, ungdomar och deras föräldrar.

Våra aktiviteter har sett olika ut från år till år och 2018 har vi valt att satsa på en gammal Kulturkalaset-klassiker: Klätterväggen.

Vi kommer även ha en traditionell liten scoutby på plats där man kan kika in i tält och vindskydd, samt pröva på att gå på slackline och lära sig macramé med mera. Som ni hör har arrangemangsgänget bakom årets upplaga jobbat hårt och mycket för att få till ett riktigt bra och inspirerande Kulturkalas för alla barn.

Aktiviteten är även ett utmärkt tillfälle att rekrytera och visa upp scouting när den är som bäst, så rekryteringsmaterial och representanter från Göteborgs scoutdistrikts styrelse kommer också finnas på plats givetvis.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att maila till kulturkalaset@gbgscout.se.

Hoppas vi ses!