Introkväll med RUT

2018-08-29T17:30:00+02:00
2018-08-29T21:00:00+02:00
Kontakt:
Rover och UTmanareutskottet (RUT)

Är du sista årets äventyrsscout och ska bli utmanare till hösten? Då är detta evenemanget perfekt för dig!

RUT, Rover- och UTmanarutskottet, bjuder in alla nya utmanare med deras ledare för en introduktion till att bli utmanare. Välj mellan de två datumen, onsdagen den 29/8 eller tisdagen den 4/9. Det är samma info på båda dagarna. Försök att hela utmanargänget med ledare går samma kväll, då vi kommer ge er praktiska övningar under kvällen är det bra om hela gruppen är med.

Självklart är kvällarna gratis, men du får gärna anmäla dig i formuläret här nedanför, så vi vet hur mycket fika vi ska fixa.

Vi drar igång 17:30, hälsar dig välkommen och bjuder på en rejäl gofika. Kl 18 är det sedan information om de olika verksamheterna som vi bjudit in, än så länge är listan dessa:

• RUT – Rover- och UTmanarutskottet (Värdar för evenemanget. Ordnar evenemang för dig mellan 15-25 år.)
  • Router – Västgöta södras rover och utmanare. Arrangerar evenemang för utmanare och rover, t.ex. tärningshajken.
  • Kragenäs – en scoutanläggning där man både kan vara på läger, hyra Pannbergsstugan för sitt utmanargäng eller vara Kragenäsare en sommar.
  • Skeppsrådet – Mandalay, Göteborgsscouternas skuta som man kan segla en kvälls-, helg- eller veckosegling.
  • Västra kansliet och Scouternas program – vi kommer få info om program och även roliga workshops där ni som utmanarlag från påbörja en planering inför er första termin som utmanare.

Har du ideer på verksamheter som vi kan bjuda in eller vill du hjälpa till under kvällarna med hälsa alla välkomna, fixa fika – hör av dig!

Facebooklänk: https://www.facebook.com/events/1951115274926496/

Varmt välkomna hälsar Eric och Emma i RUT.
rut@gbgscout.se