GÖK Open

2018-10-07T00:00:00+02:00
Kontakt:
Göteborgs scoutdistrikt

GÖK-open är en tävling i olika moment som förekommer inom scouting, t.ex. eldning, knopar, orientering m.m.

Arrangemanget är för spårare, upptäckare och äventyrare. Kontrollerna lämpar sig att genomföra för patruller bestående av 3-6 scouter (men det går bra att vara upp till 8 scouter om man är beredd på att turas om att delta i kontrollerna).

En ledare eller förälder bör gå med spårare men håller sig på behörigt avstånd, dvs deltar inte i genomförandet av kontrollerna. Alla patruller går samma bana men har olika svårighetsgrad på kontrollerna beroende på åldersgrupp.

Föräldrar och syskon är välkomna att gå tipspromenad längs banan. Det finns både vuxen- och barnfrågor som går parallellt med kontrollbanan. Banan är relativt barnvagnsvänlig.

Anmäl era patruller och ha en fantastisk dag tillsammans med många andra scouter.
Läs mer HÄR!

Inbjudan i pdf form hittar ni här.