Förtjänstmärket Ledfyren tilldelas Emma Ivarsson, Tuve Scoutkår!

Emma är en sann ledfyr med en glädje som lätt smittar av sig och möter alltid svårigheter med gott humör! På dagens årsmöte hade distriktsordförande äran att å Scouternas vägnar dela ut förtjänstmärket Ledfyren till Emma Ivarsson i Tuve Scoutkår! Läs mer »

Julgåva till Julkassen

Göteborgs scoutdistrikt med alla 51 scoutkårer skänker 2250 kr som julgåva till Julkassen! God jul för så många barn som möjligt! Istället för att inför jul skicka vykort med julhälsningar till scoutkårerna i distriktet har vi i distriktsstyrelsen valt att Läs mer »

Förlängd anmälningstid till stämman/årsmötet!

Då vi vill möjliggöra för så många som möjligt att delta på distriktsstämman/årsmötet och då planeringsgruppen hälsar att de inte kommer handla mat förrän efter helgen, så förlänger vi nu anmälan till matbiljetter! Det kostar inget att komma på distriktsstämman/årsmötet Läs mer »

Personalförändringar i distriktet

Den 8/10 sa Sandra, som är anställd som föreningsutvecklare i Göteborgs scoutdistrikt, upp sig från sin tjänst. Sandra jobbar nu sin sista vecka, vecka 45. Det har tagit oss i styrelsen lite tid att formalisera allt, vilket har gjort att Läs mer »