Göteborgs gemensamma ombudsgrupp – nu kan du anmäla dig!

Nu är det äntligen dags för Scouternas stämma där vi tillsammans ska utforma Scouternas framtid! Scouternas stämma, Demokratijamboree, hålls den 21-23 november i Kristianstad. I Göteborg ordnar vi en gemensam ombudsgrupp som leds av tre samordnare. Vi ordnar också en Läs mer »

Känner du dig redo för en utmaning?

Varför inte ta chansen att utvecklas i någon av rollerna i styrelsen för vårt scoutdistrikt. Inför årsstämman, som går av stapeln 15 november, kommer vi ifrån valberedningen lämna vårt förslag på nya personer för en del av styrelseposterna. I en Läs mer »

Kallelse till distriktsstämma/årsmöte 2014

Härmed kallar distriktsstyrelsen till distriktsstämma/årsmöte. Plats: Fiskebäcks Missionsförsamling, Citrusgatan 16, 426 54 Västra Frölunda. Datum och tid: 15 november 2014, tider enligt program nedan. På distriktsstämman/årsmötet kommer vi både behandla föregående verksamhetsårs (2013) verksamhet och bokslut samt verksamheten inför kommande verksamhetsår Läs mer »

Extraöppet på kansliet

Onsdagen den 17 och måndagen den 22 september har vi extra kvällsöppet mellan klockan 14 och 18 på vårt kansli och Scoutshop på Delsjövägen. Varmt välkomna in!

Inför höstterminen 2014

I går, 31/8, hade distriktsstyrelsen sin upptakt och kickstartade där höstens arbete. Här finns en kort sammanfattning om vad vi pratade om under gårdagen och vad som kommer under hösten. En effektiv dag på Styrsö Styrelsen samlades en tidig söndag Läs mer »