Hälsningar från RUT efter Innebandynatta!

Ett stort tack till alla som gjorde Innebandynatta 2014 till en succé! HUR ska vi kunna uttrycka den lycka och glädje i ord efter lördagsnattens Innebandynatta?! Tack Tack TACK alla deltagare för kämpaglöd och glädje, tack alla engagerade och tappra Läs mer »

Resultat Badkarsrallyt 2014

Vattnet i Säveån var i år 6 gradigt, men tyvärr fick publiken inte njuta av några ofrivilliga dopp i år. Alla 10 ekipagen kom nästan torrskodda till mål. I dokumentet nedan finner ni resultaten för Porthälla Scoutkårs Badkarsrally 2014. Badkarsrally pressrelease – Läs mer »

Leda Scouting – Scouternas nya sidor med tips för ledare

Scouterna har släppt de nya sidorna Leda Scouting som riktar sig direkt till dig som är ledare inom Scouterna. Här finns både inspiration, tips och idéer att använda i den dagliga verksamheten. Leda Scouting På länken www.scouterna.se/ledascouting hittas sidorna där Läs mer »

En valberedning är vald!

På helgens extra distriktsstämma/årsmöte, som hölls under Distriktsforum, valdes en valberedning för distriktet. Fyra personer tog på sig uppdraget att valbereda inför höstens stämma/årsmöte. Vad gör en valberedning? En valberedning arbetar på uppdrag av distritksstämman/årsmötet och har som uppgift att Läs mer »

Tyck till om vårt nya märke!

Den vägledande omröstningen om distriktsmärke är förlängd till 25/4 kl. 20.00! Alla medlemmar kan rösta! Varje förslag har gjorts till ett utkast som finns här nedan. Nu är det dags för den vägledande omröstningen – vilket märke tycker du är Läs mer »