Vill du bli en Kragenäsare?

Göteborgssouternas Kragenäs söker för sommaren 2014 funktionärer, kallade Kragenäsare till perioden 23 juli till 10 augusti. Som Kragenäsare kommer du hjälpa till med drift och underhåll av Göteborgsscouternas Kragenäs och fungera som stöd för kårerna under Scouternas Vilda-Läger. Du kommer Läs mer »

Extra lägerbidrag även under 2014!

Även under 2014 går det att söka det extra lägerbidraget! Ta chansen att söka bidrag för årets scoutupplevelser! Under 2013 fanns pengar avsatta till ett extra lägerbidrag. Detta kunde sökas av alla scouter i distriktet och söktes alltså av individen Läs mer »

Extra årsmötet (elektroniska) ställs in!

Det extra årsmötet/stämman som kallats till måste tyvärr ställas in och det kommer inom kort att kallas till ett extra årsmöte/stämma som kommer ske fysiskt. Styrelsen fick på årsmötet/stämman i höstas i uppdrag att ta fram ett förslag på valberedning Läs mer »

Kallelse till extra distriktsstämma/årsmöte (elektronisk)

På höstens distriktsstämma valdes ingen valberedning och styrelsen fick i uppdrag att lägga fram ett förslag till valberedning och kalla till en extra distriktsstämma som ska ske elektroniskt. Kallelse Härmed kallar styrelsen för Göteborgs scoutdistrikt till extra distriktsstämma/årsmöte (elektronisk). Datum Läs mer »