Tack för en jättebra distriktsstämma/årsmöte!

I lördags, 19 oktober, genomfördes höstens distriktsstämma/årsmöte i Fiskebäcks Missionskyrka i Västra Frölunda. Under dagen diskuterades mycket verksamhet och beslutades om vad vi ska arbeta med under 2014. Här är en kort rapport om vad som hände i väntan på Läs mer »

Ordförande till Rover- och utmanarutskottet vald!

Nu har vi även valt en ordförande till Rover- och utmanarutskottet, Emma Ivarsson, Tuve Scoutkår! I och med detta har vi nu ordförande till alla våra fem utskott och nästa steg är att välja in övriga medlemmar i utskotten. Det Läs mer »

Fyra utskottsordförande valda!

På styrelsemötet i förra veckan valdes ordförande till fyra av distriktets fem utskott. Val av ordförande till det femte utskottet är på gång. I och med antagande av verksamhetsplan på stämman/årsmötet på lördag börjar äntligen arbetet med att skapa verksamheten Läs mer »

Resultat från Vandringen 2013

I helgen som var, 4-6 oktober, genomfördes Vandringen 2013. Det var en hajk där utmanare och äldre på gammalt hederligt analogt vis orienterar sig fram med hjälp av (pappers)karta och kompass för att finna vägen till målet och de utmaningar som Läs mer »

Resultat från GÖK-Open

Den 23 september hölls GÖK-Open, ett heldagsäventyr för spårare, upptäckare och äventyrare som ordnas av scoutkårer i östra Göteborg. Många patruller deltog och här presenteras resultaten!  Spårare Mölndal, Mölndal Scoutkår Myrorna, Scoutkåren Göta Lejon Fjärilen, Backa Scoutkår Jägarna1, Scoutkåren Jägarna Läs mer »