Tävling – skapa distriktets nya märke!

Nu startar vi tävlingen för att ta fram Göteborgs scoutdistrikts nya distriktsmärke! Ta fram din kreativa sida och gör ett förslag på hur du tycker det ska se ut! Alla medlemmar kan skicka in förslag, själva eller i grupp! Distriktsmärket Läs mer »

Föreningsfestivalen – var med och visa upp Scouterna!

Göteborgs scoutdistrikt har blivit godkända att delta på Föreningsfestivalen i Nordstan den 10 November! En superbra chans att visa att Scouterna är en självklar del av varje stads föreningsliv! Planeringen av vårt deltagande under festivalen har redan påbörjats, men vi Läs mer »

Ladda ner handlingarna till distriktsstämman/årsmötet!

Nu är det snart dags för distriktsstämma/årsmöte, den 19 oktober i Fiskebäcks missionskyrka! Handlingarna är på väg till kårerna med post i tre exemplar per kår. I handlingarna finns röstlängden med information om hur många ombud varje kår får skicka Läs mer »

Utbildningsträffen inställd

Den träff för kårer i distriktet som skulle handlat om utbildning och som var planerad till 16 september är inställd. Eftersom strukturen för utbildningar håller på att omorganiseras och inte de nya strukturerna riktigt är satta ännu, så finns det Läs mer »