Var med och skapa den nya distriktsledningen – vi söker dig!

Nu börjar planerna inför 2014 ta fart och ett utkast till den verksamhetsplan som kommer läggas till distriktsstämman den 19 oktober finns redan. Vi startar nu under hösten igång de nya utskott som kommer behövas i distriktet för att bedriva Läs mer »

Åk med distriktets buss till Scoutforum!

Följ med till Scoutforum i Uppsala 20-22 september! Här träffas hela scoutsverige och just du kan vara en del av att skapa framtiden. Göteborgs scoutdistrikt kör en buss till och från Scoutforum i Uppsala, följ med och res till en Läs mer »

Ladda ner höstens arrangemangsfolder!

Nu är höstens arangemangsfolder klar! I foldern finns alla arrangemang som distriktet ordnar under hösten i ett utskriftsvänligt format. Så ladda ner, skriv ut och häng upp på kåren! Har ni ingen möjlighet att skriva ut går det att kontakta Läs mer »

Sök ”Extra lägerbidrag 2013″ nu!

På distriktsstämman i maj beslutades om att pengar avsätts till ett ”Extra lägerbidrag 2013″ för att möjliggöra för fler att delta på läger. Detta är ett lägerbidrag som alla medlemmar i Göteborgs scoutdistrikt kan söka under 2013. 50 000 kr Läs mer »

Välkommen till vår nya hemsida!

Varmt välkomna till Göteborgs scoutdistrikts nya hemsida i Scouternas nya webbsystem WordPress! Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress som är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas Läs mer »